lauantai 13. helmikuuta 2016

Lisää muistiinpanojen dumppausta. Sweet jesus!

Näitä on taas päässyt kertymään. Pitäisi olla vähän ahkerampi tämän blogin päivityksessä. Hirveä homma koittaa tulkata noita muistiinpanoja luettavaan muotoon. No, tästä lähtee:


Kaira IPA

Tarjoiltiin tuopista, joten tuoksu jäi aika miedoksi. Greippiä joka tapauksessa. Hyvin tuttua karamellia ja mietoa hedelmäisyyttä. West Coast IPA tuli mieleen humaloinnista, eli vahvasti Amerikan suunnalla liikutaan. Kelpo.

3/5


Pyynikki White IPA

Vehnäipaa turvallisessa 4,7 prosenttiyksikön luokassa. Tuoksuu hieman blanchelle, eli hiivaa, vaniljaa ja banaania. Maku aluksi hieman kitkerähkö, mutta muuttuu nopeasti vetiseksi vehnäolueksi. Ei kovin erikoista.

1/5


Epic Armageddon IPA

Todella tropiikkisen tuoksuinen. Appelsiininkuorta ja greippiä. Humala vahvahko, mutta terä on päässyt ruostumaan. Vanhahko pullo, kenties. Vakuuttava suoritus silti. Joisin toiste.

4/5


Rocking Bear Tyrnikaffe Talvi Olut

Suomalaisen Ruosniemen panimon tuotos. Vahvaa makeaa paahtoa ja luumuisuutta. Maistuu aluksi jollekin stoutille, mutta muuttuu nopeasti hedelmäiseksi ja tyrnimarjaiseksi. Jännä kombo, joka toimii aika hyvin. Runko saisi olla vähän tuhdimpi, mutta alkoholilainsäädännön vuoksi tähän pitää tyytyä.

3/5


Rocking Rudolph

Tuoksussa toffeeta ja vaniljaa. Maistuu brittiläiseltä joka osa-alueella. Maku hieman ummehtunut. Helppo juotava, mutta varsin tylsä.

2/5


Ugly Duck Hoppy Xmas

Äärimmäisen hedelmäinen ja houkutteleva tuoksu. Maussa sitruksen ja aprikoosin lisäksi rusinaisuutta. Lämpimän miellyttävää juotavaa, mutta jotain nimeämätöntä jää puuttumaan. Vahva hyvä silti!

4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti